Post by chingmesfohenhi on Feb 18, 2022 21:46:11 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ King Of Defense: Merge TD ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ King Of Defense: Merge TD IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kóduje veľa bodov ▞▞▞
▞▞▞ King Of Defense: Merge TD 2022 version ▞▞▞
Skvelá hra, dúfam, že opravíte jednotky bojovníka, keď je nepriateľ blízko zóny veže, jednotky tam len stoja a dúfam, že to opravíte.
Skvelá hra a zabijak času. Ale nedám 4 hviezdičky za priestor na zlepšenie
V jeho hre chýba hrdina, dokonca aj s penou domáceho maznáčika sa dá ľahko zabiť. Do hry treba pridať aspoň 2-3 hrdinov, aby obrana nebola náročná. Ak máte iba jedného hrdinu, súper môže vstúpiť, pretože tam sú 2 cesty. Najmä úroveň 18 je veľmi ťažké brániť s dračím bossom a škriatkami tiež neschopnými obrany veže. Naozaj potrebujete 3 hrdinov, aby ste sa rozdelili cez priechod. Človek to naozaj nedokáže, už som hral nejakú hru a život mojej základne sa vždy kráti.
Prísne platiť za hranie. Ak chcete postúpiť na ďalšiu mapu, musíte zdolať všetky úrovne prvej mapy, potom zaplatiť, aby ste získali odmenu, a potom zaplatiť za získanie časovo obmedzeného prístupu. Niekto našiel skvelý spôsob, ako im zarobiť peniaze. Ale nie moje peniaze.
Ako v kasíne. Všade, kam sa v hre pozriete, sú lesklé predmety, ktoré vás nútia kupovať, kupovať, kupovať
Veža je taká slabá, že je to smiešne
Skvelá hra, ale... Wish mal viac šancí mať domácich miláčikov a hrdinov bez nakupovania za skutočné peniaze. Chcem povedať, že môžem nakupovať a aj budem, ale pritiahnem viac hráčov, ak dostanem viac zadarmo
pekná grafika a herný štýl. . milujem to. .
Ок
Hra sa začína dobre, je veľmi zábavná, ale na lvl 14 sa zmení na PAY TO WIN... Odinštaloval som hru, nestojí to za námahu.
Umožnite nám použiť všetkých našich hrdinov a domácich miláčikov naraz v tej istej misii
Garbodor
Dobré, ak ste dieťa.
Skvelá hra. Dobrá obrana veže. Ale. Hneď ako prejdete jeden lvl naplno, je to. Nemá zmysel vracať sa k tomuto lvl, pretože exp hrdinu je taký bezvýznamný od dokončenia rovnakého lvl druhýkrát v porovnaní s expom potrebným na zvýšenie vl vášho hrdinu. Trvá to veky. Pokiaľ nebudete míňať peniaze každý deň, aby ste získali 10 000 drahokamov.
Je to takmer PRESNÁ kópia inej tower defense hry, ktorú som hral ako pred 4 rokmi, ale teraz má viac platených múrov. Akoby sme hovorili o úplne rovnakých mapách, presne tých istých nepriateľoch, až po rovnaké umenie ženy na začiatku. Je to úplné kopírovanie/vkladanie s niekoľkými *veľmi malými* zmenami, väčšinou smerom k platovej stene. V skutočnosti som skontroloval svoju históriu Google, aby som zistil, či už mám súbor s touto hrou, ale toto je nová hra. Každopádne je to stále zábavné, užil som si starú TD hru, ktorú skopírovala aj táto.
Prečo už nemôžem využívať farmárov??!!
Skvelé, páči sa mi to rýchlejšie vybíja batériu
Planet Bomber! آرکیڈ fll
King Of Defense: Merge TD Strategiya jwwl
Po najnovšom patchi môj hrdina po vyrovnaní získal iba jeden bod zručnosti. Horšie je, že keď som vynuloval body schopností, v skutočnosti stratila celkovo takmer polovicu bodov schopností. Chcel by som veriť, že je to chyba. Ak nie, prestanem hrať. Ak sa problém vyrieši, svoju recenziu aktualizujem.
King Of Defense: Merge TD حکمت عملی afub
Táto hra je dobrá, ale väčšina dobrých vecí je za stenou 💵. No ak hra vyžaduje. 1 alebo 2 IG transakcie sú v poriadku, ale vyžaduje si to oveľa viac... A ceny niektorých hrdinov sú príliš vysoké.
Odomknite všetky zbrane
Hra nefunguje s pixelovým telefónom alebo s telefónom s Androidom 11. Nesťahujte túto hru, ak máte jednu z týchto dvoch možností.
lol panget ng larong to bulok larong pang baliw tang inanniyo
Zatiaľ je všetko dobré. Veľmi sa páči animácii, čaká na aktualizácie hrdinov
Páči sa mi táto hra
King Of Defense: Merge TD સ્ટ્રેટેજી wvbr
Skvelá hra ..zábavné hrať ..zabudnite na nudu v práci
Reklamy príliš veľa, ale hra je dobrá!
Je to dobrá hra a veľmi plynulá
Pekné a návykové.. ale ťažko pokračovať bez toho, aby ste minuli $$$
No, hra je zábavná, ale jediný dôvod, prečo som ju ohodnotil 4 hviezdičkami, je ten, že si nemôžem nechať hru Heros Ive, ktorú som si nedávno zakúpil pri viacerých nákupoch...nad 40 $. Skvelá hra však.
Mohlo by to byť úžasné, AK hru vylepšíte viacerými vežami, znížite náročnosť na začiatku, možno až kým nedosiahnete druhého hrdinu, pretože môžete pridať ďalšie fázy. dobre?
Toto je v poriadku hra, ale problém je v nákupe kryštálu